25 sept 2011

Abscència de precipitacions.

El passat divendres dia 23 de setembre va arribar la tardor astronòmica a l'hemisferi nord. Aquesta estació es caracteritza pels potents temporals de pluja que reguen de forma general i abundant a tot Catalunya.

Enguany, sembla que la veritable tardor encara tardarà uns quants dies en arribar i és que a dia d'avui, no es preveu un important canvi de temps ni a curt ni a mitjà termini. Per tant, la pròxima setmana serà estable i molt plàcida. Ara per ara, no s'intueixen canvis fins a inicis d'octubre. Malgrat això, en les dates en les que ens trobem, tota aquella predicció a més de 5 dies vista, no resulta gaire precisa, amb la qual cosa no hem de perdre l'esperança.

Actualment, convindria MOLT un bon temporal de pluges, ja que els boscos, els pantans i els boletaires estarien molt agraïts, però de moment ens haurem d'esperar.

Model GFS/Precipitacions.

12 sept 2011

2 anys de blog!

Avui fa dos anys que vaig crear aquest blog amb la intenció de fer el seguiment meteorològic a les nostres contrades. Darrerament, no he tingut l'oportunitat de comentar gaire, però la meva afició a la méteo continua vigent com el primer dia. Agraeixo el vostre interès pel meu blog, ja que sense vosaltres aquest espai no tindria sentit. Com bé sabeu, podeu continuar enviant les vostres imatges sobre fenòmens meteorològics. També, podeu comentar les entrades o fer saber les vostres inquietuds o suggeriments, ja que d'aquesta manera el blog pot esdevenir més dinàmic i interdisciplinari.
Per mi és un honor compartir aquesta afició amb tots vosaltres, i esperem que aquesta passió ens uneixi durant molt de temps.