22 abr 2011

Torna la inestabilitat.

Hem començat aquesta Setmana Santa amb un temps estable i sense grans complicacions. Mica en mica, la nuvolositat ha anat augmentant i les precipitacions s'han generalitzat arreu de la Península Ibèrica. De fet, s'han format dues borrasques; una a l'oest de la península i l' altra en el Mar Mediterrani. Aquesta última serà la responsable del temps inestable que es preveu de cara als pròxims dies.

La jornada de demà divendres probablement serà la més inestable de tota la Setmana Santa. Les precipitacions seran generals i puntualment abundants en alguns indrets del país (especialment a les comarques del prelitoral i del quadrant nord-est).

De cara a la jornada de dissabte i diumenge la inestabilitat no acabarà de fer net del tot. Per tant, s'esperen ruixats i tempestes de primavera que poden afectar a qualsevol indret del país i en qualsevol moment del dia (preferentment a la tarda i a les comarques de la meitat nord)

Temperatures que si fa o no fa es mantindran constants, tot i que de cara a la setmana que ve podrien remuntar novament.

Radar meteorològic 21.04.11 22:12h U.T.C.

No hay comentarios:

Publicar un comentario