22 jul 2011

Estudi de l'efecte föhn o fogony a la Vall del Bastareny

Com molts de vosaltres ja sabeu, durant el batxillerat es realitza el conegut treball de recerca. La tria del tema és totalment lliure, però tot i així , no sempre és fàcil. En el meu cas, volia fer alguna cosa relacionada amb la méteo i aplicada en la zona a on visc (Alt Berguedà). A partir d'això, vaig pensar en possibles temes i, finalment, m'he decantat per fer un estudi sobre la incidència del fogony a la vall del Bastareny, durant el període comprès entre l'1 de setembre del 2010 fins al 31 d'agost del 2011.

Aquestes línies no són res més que una breu introducció sobre el meu treball, bàsicament per compartir amb vosaltres aquesta experiència i, a la vegada, fer un exhaustiu seguiment del meu projecte.

També aprofito aquesta entrada per demanar-vos la vostra col·laboració en la mesura del que sigui possible. Bàsicament, si disposeu d'informació al respecte, o bé, si esteu interessats en realitzar alguna entrevista que s'adjuntarà al treball, us podeu adreçar al següent correu; marc_27_noguera@hotmail.com


Moltes gràcies a l'avançada!! Animeu-vos i paticipeu!!!Imatges de la maqueta, en procés, de la zona d'estudi

2 comentarios:

  1. Molt bé Marc, anims i endevant.

    Tal com et vaig dir, qualsevol cosa que et pugui ajudar, ja m´hu diras, puès estaré molt content de poguer ajudar-te en quelsavol cosa que puguis necesita i m´agradará molt poguer seguir aquest treball que estas realitzan, de ben segur que serà un treball molt destacable !!!!

    ResponderEliminar
  2. Marc Noguera Gordo25/7/11 13:45

    Moltes gràcies Jaume! Ja us aniré informant en pròximes entrades de com avança el treball, així com de la vostra col·laboració. Aprofito, també, per felicitar-te que avui és el teu sant!

    ResponderEliminar