12 sept 2010

1 any de bloc!

Avui fa un any que vaig crear aquest bloc amb la intenció de fer el seguiment meteorològic a les nostres contrades. Ha estat un any una mica de prova, però d'en mica en mica he intentat interiortzar-me més amb el bloc.
De cara aquesta nova temporada espero publicar més entrades, notíces, curiositats, vídeos, imatges, cometaris de dades... entre d'altres novetats que ja s'aniran anunicant.
I com bé sabeu, també podeu participar al bloc per tal de què aquest espai sigui més dinàmic i entretingut. Ja sigui fent comentaris, suggerències, observacions i/o enviant les vostres imatges.
Això és tot per la meva part, i espero poder continuar compartint amb tots vosaltres, i durant molt de temps, la passió per la méteo.

4 comentarios:

  1. Doncs això del primer aniversari s'ha de festejar.

    FELICITATS !!

    Que continuis amb la feina que estas fent.

    ResponderEliminar
  2. Molts felicitats per aquest any dedicat a la meteorologia i moltes gràcies per les vegades que visites als blogs de Els Llampecs i Meteosag.

    Et desitjo que continuis amb aquesta bonica afició que alguns ja portem molts d´anys, però té alguna cosa, que quan fa uns dies que no ti fiques et ve anyorança i necesites tornar a la nostra afició de la meteo, que tantes estones ens fa passa tan a gust.

    Felicitats i endevant !!!!!

    Una forta abraçada

    ResponderEliminar