25 sept 2010

Ja ha arribat la tardor!

Com bé sabeu el passat dijous, dia 23 de setembre, va arribar la tardor astronòmica a l'hemisferi nord. Una tardor que ha començat amb una mica d'inestabilitat, ja que les pluges van regar bona part del territori durant la jornada de dijous i divendres.
Avui dissabte el canvi ha estat significatiu, ja que les traces de precipitació han fet quasi net del tot, mentre que les temperatures han baixat considerablement. Tant és així, que fins i tot en alguns punts del Pirineu s'ha vist nevar aquesta matinada.
En aquesta foto que ens ha fet arribar en Jordi Queralt, des de Puigcerdà, podem observar com la rufagada provinent de la vall de Querol ha donat lloc aquest Arc de Sant Martí.


Jordi Queralt//Puigcerdà


Pel que fa els bolets, malgrat les òptimes condicions meteorològiques dels darrers dies, exceptuant la jornada d'avui, encara no acaben d'agafar embranzida. De fet aquest matí hem anat a buscar bolets i tot això ha estat la nostra troballa:
Marc Noguera//Guardiola de B.

2 comentarios:

  1. Hola Marc, aqui dalt ja es deu fer nota la tardor, des d´aqui vui felicitar al Jordi per aquestes boniques fotografies amb l´ arc de Sant Martí i a tú per aquest cistell de bolets, no sé per la vostra banda si en trobeu forçes, però el meu company Dani, al Ripollés a l´estatge alt està agafan forçes bolets.

    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
  2. Hola Jaume!
    Doncs sí, la tardor ja es comença a notar.
    Pel que fa els bolets em comentaven que aquesta setmana sen començaven a fer alguns. Però la setmana passada, vam trobar poca cosa. Aviam si demà i/o diumenge hi ha més sort!

    ResponderEliminar